vrijdag 30 oktober 2015

Verhalen voor het sterven gaan


Het begin van de herfst, de natuur maakt zich op voor de winter en doet dat in alle pracht. Maar het is ook de tijd van het jaar dat velen onder ons zij herdenken die er niet meer zijn. Het zonnetje van de voorbije dagen maakt het misschien een stukje gemakkelijker om er warme herinneringen van te maken.

Ondertussen alweer een tijdje terug maakte ik samen met Marc Cosyns de verhalenbundel 'Verhalen voor het sterven gaan'. Op dinsdag 10 november staat Marc Cosyns en Rik 'Djurdjevak' Verstrepen er terug mee op de planken:
 
We zijn als de dood voor de dood. We kunnen ons moeilijk verzoenen met het onvermijdelijke. In Verhalen voor het sterven gaan bundelt Marc Cosyns 50 nieuwe verhalen van evenveel auteurs over onze eindigheid en hoe we omgaan met de dood, 50 variaties op een thema dat de mens niet loslaat, 50 verhalen die duidelijk maken dat over sterven en dood kan en moet worden nagedacht en gesproken. Want afscheid nemen is nooit gemakkelijk. Niet van geliefden, niet van het leven.
Marc Cosyns, arts gespecialiseerd in palliatieve begeleiding brengt samen met muzikant/componist Rik Verstrepen de woorden tot leven op de maat van zeven muziekstandaarden. Verstrepen speelt viool bij Djurdjevak.

Reserveer via info@boog.be.

Podiumcafé RoodWit is gelegen in de Generaal Drubbelstraat 42 (nabij station Berchem).

Voorstelling begint om 20:30. Deuren om 19:30. Inkom: 5 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten