maandag 19 augustus 2019

boekvoorstelling 'De serres van Mendel'
We hebben er hart en ziel in gestoken, we mochten er zelfs voor naar Zweden op auteursresidentie. Nu is De serres van Mendel een feit – of beter: een boek. We hebben het intussen al kunnen vastpakken, doorbladeren, ruiken. We zijn er méér dan blij mee, het is prachtig geworden.En die mening wordt gedeeld door de Plantentuin van Meise, die als partner voor de boekvoorstelling hun serres ter beschikking stellen voor een interactieve ontdekkingstocht voor het hele gezin. Het doet ons dan ook veel plezier om deze bijzondere uitnodiging te mogen versturen.

20 oktober lijkt nog ver weg, maar zeker wie graag het eerste gedeelte (de officiële voorstelling) vanaf 10 uur wil bijwonen, schrijft zich best snel in. De plaatsen in de inkomhal van het plantenpaleis zijn beperkt.

Vanaf ongeveer 11 uur gaat de interactieve belevingstocht in de serres van start.

Inschrijven doe je via boeken@vanhalewyck.be. Partners en (klein)kinderen zijn van harte welkom. Vermeld bij inschrijven liefst zowel aantal aanwezigen als aantal kinderen.

De serres van Mendel is vanaf nu in de boekhandel verkrijgbaar, en op vraag bij ons. Op de boekvoorstelling wordt het boek natuurlijk ook verkocht, en daar signeren we het bovendien.

+++

‘De serres van Mendel’, een jeugdroman (10+) in woord en beeld, een gemeenschappelijk project van Kirstin Vanlierde en Jurgen Walschot.

In aanloop naar de publicatie verschijnt er elke maand een blog over hoe dit boek ontstond. Deel vier kan je op de blog van Kirstin lezen...

+++Geen opmerkingen:

Een reactie posten