zondag 14 december 2014

Wie de (hand)schoen past trekke hem aan

Ik wou al lang eens een beeldverhaal maken. Maar eerlijk is eerlijk, het vele werk in combinatie met tijdsgebrek schrok me af. Documenteren, schetsen, inkten, kleuren,... monnikenwerk! Een goed scenario vinden leek me ook een vak apart. Dus dat moest anders. Ten eerste beperken in tijd. Ten tweede neem jezelf niet te serieus... ten derde: gewoon doen dus!
Dus doopte ik mijn penseel in de inkt en liet mijn fantasie de vrije loop. Ik begon met 1 plaatje en liet het een uit het ander voortvloeien. Al tekenend kreeg het beeldverhaal vorm. Voor ik het wist had ik 24 pagina's in mijn schetsboek vol gekrabbeld. Gecharmeerd door de vrijheid en spontaniteit van zines wou ik er toch een boekje van maken. Na een kleine selectie hield ik 20 pagina's over, een hebbedingetje dat ik toch graag met jullie wou delen. Op de stoffen softcover prijkt de handschoen waar het allemaal om draait... maar pas op wie de (hand-)schoen past trekken hem aan.

Er zijn slechts 50 genummerde exemplaren beschikbaar. Stuur me een berichtje als je er graag eentje reserveert.   

 
- beeldverhaal - 20 pagina's -  penseel & inkt - 15 x 21 cm - stoffen softcover - 50 genummerde exemplaren - december 2014 - tekeningen: Jurgen Walschot - 7 euro -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten